Uw hond tot in de puntjes verzorgd

Ik wil u erop wijzen dat ik geen hondentrimmer ben en hier dan ook geen opleiding voor gevolgd heb. De service die ik u kan bieden is puur gebaseerd op ervaring en de passie waarmee ik het voor u kan doen. Het gaat hierbij uitsluitend om basisverzorging. Voor het echte knip, scheer en plukwerk verwijs ik u naar een ervaren en opgeleide trimmer.

Uw hond weer lekker schoon en fris!

Heeft u zelf geen tijd of mogelijkheid om uw hond te wassen, dan kan ik dat voor u doen. Dit kan ik bij u thuis doen of ik neem de hond mee naar mijn huis waar ik beschik over een bad met antislip-mat, de juiste shampoo en eventuele andere benodigdheden. De wasbeurt kan desgewenst aangevuld worden met een goede borstelbeurt en nagels knippen

Is uw hond hevig in de rui, klit de vacht makkelijk en heeft u zelf niet de gelegenheid dan kan ik u helpen. 

Een goede borstelbeurt kost veel tijd en energie. Sommige honden volstaan met een wekelijkse borstelsessie, maar er zijn ook honden die net wat extra’s nodig hebben. Ik kan deze taak voor u uit handen nemen. Ik heb een uitgebreid assortiment borstels en kammen zodat er voor elk type vacht een geschikt type is. 

Het borstelen kan zowel bij u als bij mij thuis plaatsvinden. 

De nagels van een hond knippen is een secuur werkje. Wees voorzichtig en kijk goed dat u niet in het levende gedeelte knipt want dit kan hevig bloeden. 

Ik kan voor u deze taak uitvoeren. Tevens, indien dit nodig is, kan ik de pootjes weer netjes bijwerken. Overtollig haar tussen de voetzooltjes wegknippen, de vacht op de achter-en voorpoten netjes trimmen. En de pootjes weer netjes rond bijwerken. 

Zo, die kan weer voor de dag komen