Hondenfotografie

Wilt u graag een leuke en vooral ontspannen fotoshoot van uw hond(en) in de natuur? Ik ben u graag van dienst! Samen komen we tot een mooi resultaat. Of u nu graag portret of actiefoto's wenst, of samen met uw hond op de foto, alles is mogelijk!

Mensenfotografie

Ook voor een mooie fotoreportage van uzelf of bijvoorbeeld van uw kind(eren) bent u mij aan het juiste adres! Graag leg ik vooral die spontane momenten vast en vind ik het vooral belangrijk dat het een leuke en gezellige aangelegenheid wordt!

Overige fotografie

Ook andere (huis)dieren zet ik graag voor u op de foto. Kijk hier voor onder andere paardenfotografie. Welk soort dier u ook heeft, we maken er samen een mooie reportage van!

Geef een bon cadeau!

Ik werk niet met een tijdsduur. Het duurt zolang als het duurt. Belangrijkste is dat er plezier is en we samen op een ontspannen manier tot een mooi resultaat komen.

De fotoshoot vindt buiten plaats. In een mooi natuurgebied of juist in de stad. Buiten is het licht het mooist en komen de foto's het best tot hun recht.

De foto's worden door mij professioneel nabewerkt waarbij uw eigen smaak uiteraard leidend is.

Mogelijk voor alle leeftijden! Van pup tot senior. Kan de hond niet los, dan is dat geen probleem. De riem kan ik in de nabewerking verwijderen van de foto. En wilt u samen met uw hond op de foto? Ook dat is mogelijk.

Hoi, mijn naam is Tess!

Met veel passie en geduld zet ik u, uw gezin en/of uw geliefde hond(en) graag op de foto!

Ik ben altijd graag buiten en het geeft mij enorm veel genoegen als ik voor u mooie foto’s kan maken die u bijvoorbeeld als een mooi kunstwerk thuis aan de muur kunt hangen. 

Door mijn achtergrond als professioneel hondentrainer en uitlaatservice weet ik precies hoe we uw hond zich het snelste op zijn gemak kunnen laten voelen en we er een leuke aangelegenheid van maken! En bent u zelf wat onzeker voor de camera? Geen zorg, ik stel u volledig op uw gemak!