'Samen ontdekken met jouw puberhond'

Basiscursus privé les

De puppycursus is klaar en samen hebben jullie een fijne basis gelegd met het aanleren van de oefeningen. Tevens hebben we veel aandacht geschonken aan de socialisatie van uw pup en heb ik u het een en ander geleerd over hoe honden communiceren.

De basiscursus is het vervolg op de puppycursus. We gaan de reeds aangeleerde oefeningen verder uitbreiden en optimaliseren. Uw hond is inmiddels in de pubertijdfase en begint kennis te maken met de werking van zijn of haar hormonen. Ik ga u tijdens deze ‘bananen in oor fase” meer leren over het gedrag van uw hond en over de pubertijd van uw hond. Hoe kunt u uw hond nu het beste begeleiden en helpen naar een stabiele volwassenheid? Vragen over eventuele castratie en de gevolgen daarvan? Alles komt aan bod. 

Deze cursus is tevens voor volwassen honden die geen puppycursus gehad hebben. Of juist wel, maar u bent nog niet eerder toegekomen aan de vervolgcursus. Of u heeft een hond geadopteerd (uit het buitenland) en wil graag dat hij de basisoefeningen leert. Het aantal lessen mag u zelf bepalen. U bent van harte welkom!