'Samen ontdekken met jouw pup'

Puppy privé les

Wat zijn pups toch fantastisch! Met hun nog onhandige coördinatie en onstuimige uitspattingen, die heerlijk verwonderde blik bij al die nieuwe dingen die zij aan het ontdekken zijn. Hoe leuk is het om de wereld door hun oogjes te mogen zien!

Bij de puppylessen gaat u spelenderwijs samen met uw hond de basis oefeningen leren, gewoon in uw eigen huis. En het hele gezin mag mee doen! Uw pup hoeft nog niet zijn volledige inenting al gehad te hebben. Wat centraal staat bij de puppylessen is dat we vooral op een ongedwongen en plezierige manier aan de slag gaan met uw nieuwe vriend. We besteden aandacht aan de onderstaande oefeningen (en andere oefeningen indien u dat wenst) die we binnenshuis kunnen doen, maar ook bijvoorbeeld in uw tuin als die zich daar voor leent. Ook gaan we samen naar buiten en begeleid ik u bij de socialisatie van uw pup. Ik leer u meer over de “hondentaal” en de signalen waaraan u kunt zien hoe uw hond zich voelt. Indien van toepassing kan ik u tevens begeleiden in een goede omgang tussen uw kind(eren) en uw pup.

In de puppycursus gaan we tevens aan de slag met “balans en coördinatie”. We laten de hond kennismaken met verschillende ondergronden, hoogtes enzovoort. Hiervoor gaan we naar buiten om gebruik te maken van natuurlijke middelen en zal ik materialen meenemen naar uw huis om fijn in de vertrouwde omgeving bijvoorbeeld eens kennis te maken met een behendigheidstunneltje. 

Kortom, in de puppy lessen gaan we een stevige en goede basis leggen zodat uw vriend kan uitgroeien tot een evenwichtige en stabiele hond. Het aantal lessen mag u zelf bepalen. 

Aandacht voor de begeleider

Hierkomen

Zit

Af

Loslaten

Wandelen aan de riem zonder trekken

Leren spelen

Wachten

Zit / af en blijf

Nee leren

Clickertraining indien gewenst

Socialisatie

Benchtraining indien gewenst

Balans en coördinatie

Lichaamstaal en stresssignalen

Kind en pup begeleiding