Wie ben ik?

Graag stel ik mij aan u voor zodat u alvast een eerste indruk van mij heeft. Ik snap namelijk als geen ander hoe spannend het is om uw geliefde vriend aan een uitlaatservice mee te geven voor een heerlijke wandeling. Run Forest staat voor transparantie en derhalve mag u altijd uw vragen aan mij voorleggen en als u graag een keer mee gaat met de wandeling dan bent u van harte welkom!

Tess

Het liefst ben ik in de natuur, elke dag!

Hier laad ik op en voor mij is er niks mooiers dan de schoonheid te zien van alle kleine dingen die wij in ons dagelijks bestaan zo vaak voorbij lopen. Mijn liefde voor honden zat er al vroeg in en een leven zonder kan ik mij niet meer voorstellen. 

Toen ik vier jaar oud was hadden wij een witte keeshond genaamd Beertje. Daarna kwam Joey, een pracht van een bordercollie die ik 15 mooie lange jaren bij mij heb mogen hebben. Met hem heb ik een cursus schapen drijven gedaan, maar helaas hij had er geen talent voor. En toen kwam Flow, een mooie kruising Shetland Sheepdog. Eens in je leven is er ‘die’ hond, die ene speciale die duidelijk in je leven kwam om je iets te leren. Voor mij was dat Flow. Ook hij had geen passie voor de schapen dus ben ik dogfrisbee met hem gaan doen. Hier had hij veel plezier in. 

Door een noodlottig ongeval is mijn lieve Flow veel te vroeg heen gegaan. Mijn logo, de shetland sheepdog, is ter nagedachtenis aan hem.

In februari 2021 heb ik het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk gekregen. Ik heb mijn diploma gehaald voor de opleiding “Gediplomeerd Hondenuitlaat Service” aan de Martin Gaus Academie in Lelystad en volg de opleiding Kynologisch Instructeur aan de Tinley Academie. Hoewel ik al veel kennis over honden heb en de nodige ervaring met dit prachtige dier, wil ik mij graag laten opleiden en blijven verdiepen. Mijn interesse gaat vooral uit naar het gedrag van de hond. 

Hier vindt u alle opleidingen en cursussen die ik volg. 

 

Forest

Forest kwam in september 2017 ons gezin aanvullen. Na het overlijden van Flow was het verdriet enorm groot. Een nieuwe hond lijkt dan geen optie want dat soort verdriet wil je nooit meer meemaken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een tijd werd het toch weer duidelijk dat ons leven niet compleet zou zijn zonder een viervoeter.

En het ‘toeval’ wilde dat een vriendin van mij, Francisca van Dolci Angeli een erkende Australische herder fokker, een herplaatser beschikbaar had. En dat was Forest! We zijn een aantal keer gaan kijken om een weloverwogen beslissing te maken en nu is Forest dus alweer een tijdje bij ons. 

Forest is een reu van 5 jaar oud. Een blue-merle aussie met knalblauwe ogen. En Forest is wat ons betreft de allerliefste hond van de hele wereld!

Dogs are not our whole lifes But they make our lifes whole