Mijn naam is Tess, 41 lentes jong en geboren en getogen in Eindhoven.

Sinds eind 2019 woon ik met mijn prachtige gezin in het mooie Zaltbommel. Het werk van mijn man bracht ons hierheen en voor mij was dit het perfecte moment om mijn droom werkelijkheid te laten worden; wandelen met honden en daar mijn werk van maken. In maart 2020 ben ik gestart met de opleiding “Gediplomeerd Hondenuitlaat Service” aan de Martin Gaus Academie in Lelystad. Hoewel ik al veel kennis over honden heb en de nodige ervaring met dit prachtige dier, wil ik mij graag laten opleiden en blijven verdiepen. Hier vindt u alle opleidingen en cursussen die ik volg. 

Het liefst ben ik in de natuur, elke dag! Hier laad ik op en voor mij is er niks mooiers dan de schoonheid te zien van alle kleine dingen die wij in ons dagelijks bestaan zo vaak voorbij lopen. Mijn liefde voor honden zat er al vroeg in en een leven zonder kan ik mij niet meer voorstellen. 

Toen ik vier jaar oud was hadden wij een witte keeshond genaamd Beertje. Daarna kwam Joey, een pracht van een bordercollie die ik 15 mooie lange jaren bij mij heb mogen hebben. Met hem heb ik een cursus schapen drijven gedaan, maar helaas hij had er geen talent voor. En toen kwam Flow, een mooie kruising Shetland Sheepdog. Eens in je leven is er ‘die’ hond, die ene speciale die duidelijk in je leven kwam om je iets te leren. Voor mij was dat Flow. Ook hij had geen passie voor de schapen dus ben ik dogfrisbee met hem gaan doen. Hier had hij veel plezier in. 

Door een noodlottig ongeval is mijn lieve Flow veel te vroeg heen gegaan. Mijn logo, de shetland sheepdog, is ter nagedachtenis aan hem.

Tja en toen was daar Forest. Klik hier om alles over hem te lezen.

Ik wens u veel leesplezier op mijn website en hoop u spoedig te mogen ontmoeten. 

Met vriendelijke groet, 

Tess 

Dogs are not our whole life But they make our life whole