" Voor de honden die (tijdelijk) niet mee kunnen met de groepswandeling is er de individuele wandeling "

Individueel wandelen

is bij uitstek geschikt voor een teef die loops is, een hond die ziek of herstellende is, de oudere hond die het graag rustiger aan doet en voor de jonge hond die nog niet zo lang mag lopen.

Puppies die hun volledige inenting nog niet hebben gehad zijn erg vatbaar voor ziekten in de ‘grote buitenwereld’. Toch moeten ook zij hun behoeften doen en socialiseren. Uw pup wordt door mij uitgelaten op een plek waar de kans op ziekten minimaal is. Dus niet op uitlaatvelden of stroken groen waar veel honden hun behoeften doen. De wandeling zal kort zijn en kan desgewenst aangevuld worden met speeltijd bij u thuis, basisoefeningen en uiteraard knuffelen. Het aanleren van de basisoefeningen wordt gedaan middels positieve beloning en een zachte aanpak waarbij gewenst gedrag aangeleerd wordt. 

Ook honden die absoluut niet met andere honden overweg kunnen wegens (ernstige) gedragsproblemen, kunnen met een individuele wandeling mee. Met u wordt afgestemd wat de mogelijkheden en/of beperkingen zijn. 

De individuele wandeling vindt altijd plaats in uw eigen omgeving. Ik haal uw hond(en) op bij u thuis en ga van daaruit op pad.

Onderweg maak ik mooie foto’s van uw hond die ik u later op de dag zal toezenden.

'De individuele wandeling kan helemaal op maat afgestemd worden op de gezondheid en behoeften van uw hond'