Taxi service

In verband met het coronavirus kunt u uitsluitend meerijden indien u klachtenvrij bent. Heeft u wel klachten, dan kunt u alleen gebruik maken van het vervoer van uw huisdier inclusief mijn service begeleiding.

Heeft u (tijdelijk) geen vervoer en moet u toch ergens heen met uw viervoeter, dan kunt u gebruik maken van mijn taxi service.

Met de speciaal voor honden ingerichte bus breng ik u en uw hond(en) naar uw bestemming en kom ik u weer ophalen. U moet bijvoorbeeld naar de dierenarts of trimsalon, of u wilt gewoon ergens met uw hond(en) op bezoek. In de bus is plaats voor 1 mede-passagier en maximaal 5 honden. De bus is uitgerust met 5 speciale honden autokooien met antislip mat zodat uw hond veilig vervoerd wordt. Tevens heeft de bus een dak ventilator waardoor er een constante toevoer van frisse lucht is. De bus wordt dagelijks gereinigd en ontsmet. 

Indien u zelf verhinderd bent kan ik uw hond(en) voor u onder mijn begeleiding naar de bestemming brengen en ophalen. Moet hij bijvoorbeeld naar de dierenarts, dan blijf ik gedurende het consult bij hem.

U betaald per gereden kilometer. Indien u mijn begeleiding wenst betaald u hiervoor een vast tarief per hond.  

Ook voor andere huisdieren kunt u gebruik maken van de taxi service. Informeer naar de mogelijkheden.