Huisdierverzorging aan huis

Run Forest richt zich in hoofdzaak op honden, maar voor de verzorging van uw (overige) huisdieren bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Ik houd van dieren in het algemeen en heb zelf naast honden ook vogels, konijnen en vissen gehad. Derhalve ben ik bekend met de verzorgingswijze van deze dieren. 
Bent u een tijdje van huis en heeft u verzorging nodig voor uw huisdier(en) dan kom ik dat graag voor u doen bij u thuis. Voor uw huisdier zal deze oplossing een stuk minder stress geven omdat hij/zij fijn in de vertrouwde omgeving blijft. En voor u is uw vakantie of uitje ook een stuk ontspannender wetende dat uw huisdier lekker thuis is en goed verzorgd wordt. Ik kom altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen bespreken.


Ik help u met :

  • Het eten geven van uw huisdier
  • het verschonen van het verblijf van uw huisdier
  • het gezelschap bieden aan uw huisdier
  • naast deze diensten kan ik voor u de planten water geven, post opruimen, kliko buiten zetten zodat uw huis geen verlaten indruk maakt

Tijdens uw vakantie of dagje weg houd ik u op de hoogte hoe het met uw huisdier gaat. Ik houd de gezondheid in de gaten en ga indien nodig met uw huisdier naar de dierenarts. 

U zorgt zelf voor de benodigdheden voor de verschoning en voeding van uw huisdier. Als een bezoek aan de dierenarts of het aanvullen van dierbenodigdheden door mij nodig geacht word, dan worden deze onverwachte kosten achteraf aan u doorberekend. Uiteraard zal ik altijd eerst met u overleg hebben indien dit mogelijk is.