Uw eigen puppycoach!

Iedere dag van de week staat uw eigen privé puppycoach voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wat een luxe voor u en uw pup!

U heeft de knoop doorgehakt, er komt een pup!

Wat een voorpret geeft dat! U gaat inkopen doen voor de pup en her en der heeft u al verschillende dingen gelezen over het opvoeden van uw nieuwe vriendje. Uiteraard hebben alle mensen in uw omgeving (ook ongevraagd) een mening en wordt u overstelpt met informatie en weetjes en van binnen voelt u dat u door de bomen het bos niet meer kan zien. 

Daarom bied ik deze unieke dienst aan, uw persoonlijke puppycoach! Want een pup opvoeden is leuk, maar zeker niet iets om te onderschatten. Vooral als het uw eerste hond is en u geen ervaring heeft, is het fijn als iemand met u meekijkt die deze kennis wel heeft. 

Wilt u dat ik mee ga kijken naar het nestje en u begeleidt in de keuze welke pup het beste bij u past? Wilt u hulp bij het puppyproof maken van uw huiskamer en de tuin? Zoekt u hulp in de omgang tussen uw kinderen en de pup? Ik ben er voor u! Ik kom bij u thuis en samen bespreken we al uw wensen. En loopt u tegen dingen aan? Dan kunt u mij iedere dag van de week bereiken en help ik u met al uw vragen. Dit zit bij de prijs inbegrepen!

Waar kan ik u mee helpen?

Onderstaand een greep uit de onderwerpen waarmee ik u kan helpen. 

Benchtraining

Veel informatie over de verschillende puppy fasen

Uw huis en tuin puppyproof maken

Zindelijkheid

Vermaak van de pup

Welke pup kiezen?

Begeleiding kind en pup