Hondentraining

'Uw privé instructeur aan huis!'

  • Geen zin om iedere week verplicht naar de hondenschool te gaan?
  • Geen behoefte aan training onder barre weersomstandigheden?
  • Geen vervoer?
  • Geen tijd op de dagen dat de lessen plaatsvinden?
  • Liever 1 op 1 les omdat u op die manier beter leert en de volledige aandacht van de instructeur heeft?
Er kunnen talloze redenen zijn waarom u afziet van trainen met uw hond bij de hondenschool. Toch is het aan te raden om wel met uw hond te trainen! De band tussen u en uw hond versterkt hierdoor en dat legt een vertrouwensbasis voor jullie beiden. Ik bied trainingen aan bij u thuis, op het moment dat het u uitkomt. En als het u onverhoopt een keer niet uitkomt dan is dat geen probleem. Zowel in mijn uitlaatservice als in de trainingen profileer ik mij door mijn flexibiliteit.
 
Wat ik het belangrijkst vind is dat de training vooral een plezierige aangelegenheid is. Ongedwongen en niet vast omkadert. Iedere hond en iedere begeleider is immers een individu. Spontane ideeën kunnen ter plekke ontstaan en ook uw inbreng is van groot belang. Er wordt uitsluitend gewerkt met belonings-en welzijnsgerichte trainingstechnieken. Er wordt geen gebruik gemaakt van een harde hand of harde correcties. Ik ben opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van de kynologie en derhalve is mijn kennis en zijn mijn trainingsmethoden up to date.
 
Hieronder vindt u meer informatie over de drie trainingsvormen die ik aanbied.

Puppy privéles

Privé puppyles gewoon bij u thuis wanneer het u uitkomt

Basiscursus privéles

Vervolg op de puppy cursus of voor de hond die geen eerdere training gehad heeft. Ook zeer geschikt voor de buitenlandse hond. Deze cursus wordt bij u thuis en buiten in uw omgeving gegeven

Maatwerk privéles

Privé les bij u thuis en in uw eigen omgeving speciaal voor u op maat samengesteld