In verband met de door de overheid bepaalde maatregelen aangaande het corona virus kunnen kennismakingsgesprekken bij u thuis wel gewoon plaatsvinden, echter met inachtneming van de 1,5 meter afstand regeling en zullen we voorlopig geen handen schudden. 

Nadat u zich telefonisch of via het contactformulier heeft aangemeld maak ik met u een afspraak voor een ontmoeting bij u thuis. Op deze manier zie ik uw hond in zijn eigen leefruimte en kan ik een inschatting maken van zijn/haar persoonlijkheid. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en eventuele bijzonderheden van uw hond. We vullen samen het vragenformulier in en nemen samen de algemene voorwaarden door. Heeft u er een goed gevoel bij dan plannen we een datum voor een vrijblijvende proefwandeling. U ondertekend dan een sleutelcontract (indien u zelf niet thuis bent moet ik binnen kunnen komen om de hond op te halen) en ik krijg van u een reservesleutel. Wenst u na de proefwandeling verdere zaken te doen dan blijft de sleutel in mijn bezit totdat u de diensten opzegt. Sleutels worden door mij veilig bewaard en niet gelabeld met uw adres. 

Uw hond wordt op het afgesproken tijdstip door mij opgehaald en thuis gebracht. Een riem hoeft u niet klaar te leggen, ik gebruik riemen die ik zelf meeneem en bevestig deze aan de halsband of tuigje van uw hond. Mocht uw viervoeter tijdens de wandeling lekker vies en nat geworden zijn, dan maak ik hem met mijn eigen handdoek droog en laat hem zo schoon mogelijk weer in uw woning. Ik controleer of er voldoende water voor hem/haar klaar staat en dan vertrek ik weer en sluit ik uw woning goed af.

Heeft u nog vragen neem dan contact met mij op. Bijna voor alles is wel een oplossing te vinden.